12 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KORPUS
- 180 g slunečnicových semínek
- 50 ml vody
- Sůl
SUROVINY NA NÁPLŇ
- 370 g uvařené červené řepy
- 150 g zakysané smetany
- 100 g balkánského sýru + 50 g navrch
- Sůl
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Semínka rozmixujeme na jemnou mouku, smícháme s vodu, solí, vtlačíme do formy, kteru vyložíme pečicím papírem a propícháme vidličkou. Pokud se začne těsto trhat, navlhčíme si ruce a s těstem půjde lépe pracovat.
- 2Předpečeme korpus v rozehřáté troubě na 180 °C cca 7 minut.
- 3Řepu nastrouháme, smícháme se zakysanou smetanou a nadrobeným balkánským sýrem. Směs vložíme na předpečený korpus. Pečeme dalších 30 minut.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.