Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 150 g celozrnné žitné mouky
  • 50 g másla
  • 50 ml vody

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 800 g mraženého špenátu (listový)
  • 170 g cibule
  • 100 g goudy
  • 40 g ghí
  • 2 stroužky česneku
  • 180 g zakysané smetany
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Z ingrediencí na korpus vytvoříme těsto, vmačkáme ho do formy, propícháme vidličkou a předpečeme korpus v rozehřáté troubě na 180 °C cca 7 minut.
  • 2Cibuli orestujeme na ghí, přidáme špenát a prolisovaný česnek. Podusíme do změknutí a necháme vyvařit vodu.
  • 3Nakonec přidáme zakysanou smetanu a nastrouhaný nebo na kousky nakrájený sýr. Vložíme na korpus a pečeme dalších 50 minut na 180 °C.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA NÁPLŇ