12 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KORPUS
- 150 g celozrnné žitné mouky
- 50 g másla
- 50 ml vody
SUROVINY NA NÁPLŇ
- 800 g mraženého špenátu (listový)
- 170 g cibule
- 100 g goudy
- 40 g ghí
- 2 stroužky česneku
- 180 g zakysané smetany
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Z ingrediencí na korpus vytvoříme těsto, vmačkáme ho do formy, propícháme vidličkou a předpečeme korpus v rozehřáté troubě na 180 °C cca 7 minut.
- 2Cibuli orestujeme na ghí, přidáme špenát a prolisovaný česnek. Podusíme do změknutí a necháme vyvařit vodu.
- 3Nakonec přidáme zakysanou smetanu a nastrouhaný nebo na kousky nakrájený sýr. Vložíme na korpus a pečeme dalších 50 minut na 180 °C.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.