• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 200 g mletých pohankových vloček
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 160 g arašídového másla
  • 100 g javorového sirupu (nebo medu)
  • 1 banán

SUROVINY NA 1. VRSTVU

  • 2 banány
  • 200 g arašídového másla
  • 120 g javorového sirupu (nebo medu)
  • 100 g kokosové mouky
  • 200 ml kokosového mléka z plechovky

SUROVINY NA 2. VRSTVU

  • 1 avokádo
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejdříve připravíme korpus. V misce smícháme pohankové vločky, kokos, arašídové máslo a javorový sirup.
  • 2Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do dortové formy (Ø 20 cm).
  • 3Na korpus poklademe na kolečka nakrájený banán.
  • 4Pro přípravu první vrstvy rozmixujeme 2 banány, arašídové máslo, javorový sirup, kokosovou mouku a kokosové mléko. Přelijeme do formy.
  • 5Nakonec připravíme poslední vrstvu rozmixováním avokáda, kakaa, javorového sirupu, soli a vanilkového extraktu. Směs mixujeme dohladka, navrstvíme na první vrstvu. Uhladíme a koláč dáme před podáváním na 2 hodiny do lednice.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA 1. VRSTVU

SUROVINY NA 2. VRSTVU