Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 20 g kaparů
  • 160 g majonézy
  • 20 g dijonské hořčice
  • 30 g kečupu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1V míse smícháme všechny suroviny, osolíme dle chuti a dáme vychladit do lednice.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM