4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g vařených koktejlových krevet
- 20 g kaparů
- 160 g majonézy
- 20 g dijonské hořčice
- 30 g kečupu
- 1 lžička citronové šťávy
- sůl
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1V míse smícháme všechny suroviny, osolíme dle chuti a dáme vychladit do lednice.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef