Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 130 g hladké mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • ¼ lžičky soli
  • 1 lžička perníkového koření
  • 220 g krupicového cukru
  • 3 vejce
  • 80 g mletých lískových oříšků
  • ½ středně velké dýně hokkaido

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 100 g lučiny
  • 100 g philadelphie
  • 200 g smetany ke šlehání
  • 2 lžičky moučkového cukru

SUROVINY NA OVOCNOU NÁPLŇ

  • 2 hrušky
  • 1 vanilkový cukr
  • Šťáva z ½ citronu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA DÝŇOVÉ PYRÉ

  • 1Dýni hokkaido nakrájejte na kousky, lehce pokapejte olivovým olejem, rozložte na plech a upečte v troubě vyhřáté na 185˚cca 25 až 30 minut, pak rozmixujte a nechte vychladnout.

POSTUP NA TĚSTO

  • 1Troubu předehřejte na 180˚(horní a dolní ohřev). Připravte si plech s pečícím papírem lehce přečnívajícím plochu plechu. Smíchejte sypké suroviny krom cukru. Ve větší míse vyšlehejte vajíčka s cukrem do pěny a metličkou vmíchejte jemně dýňové pyré. Stěrkou nebo jemně metličkou spojte se sypkou směsí.
  • 2Těsto vylijte na plech s pečícím papírem.
  • 3Pečte cca 15 minut (vyzkoušejte špejlí) a po upečení přikryjte navlhčenou utěrkou, překlopte dnem vzhůru, sloupněte pečicí papír a plát jím znovu přikryjte a nechte takto zcela vychladnout.

POSTUP NA NÁPLŇ

  • 1Všechny ingredience společně prošlehejte, až vznikne hladký krém.

POSTUP NA OVOCNOU NÁPLŇ

  • 1Na ovocnou náplň oloupejte a zbavte jadřinců hrušky, povařte s vanilkovým cukrem a citronovou šťávou doměkka. Nechte vychladnout.

POSTUP NA SESTAVENÍ

  • 1Těsto otočte a sundejte utěrku. Rozetřete na celou plochu krém a poté ovocnou náplň. Srolujte po dlouhé straně, zabalte do potravinové folie a nechte v lednici odpočinout několik hodin.
Tip
Lískové oříšky můžete nahradit jinými ořechy.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

SUROVINY NA OVOCNOU NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE