• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g quinoi
  • 150 g uzeného tofu
  • 150 g humusu
  • 1 avokádo
  • 200 g červeného zelí
  • mix listových salátů
  • 1/2 okurky hadovky
  • 10 ks cherry rajčat
  • 1 limetka
  • 20 ml olivového oleje
  • 1 kávová lžička černého sezamu
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Quinou namočíme na 10 minut do studené vody. Quinou přecedíme, vložíme do 300 ml osolené vroucí vody a na mírném plameni vaříme 15 minut. Plotýnku vypneme a necháme ještě 15 minut odstát.
  • 2Tofu nakrájíme na kostky, vložíme na plech s pečícím papírem a pečeme 20 minut při teplotě 200 °C. V polovině času tofu promícháme, aby se opeklo ze všech stran.
  • 3Zelí nakrájíme na tenké proužky. Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a pomocí lžíce odstraníme slupku. Následně nakrájíme na plátky nebo kostky. Stejně tak okurku. Rajčata rozkrájíme na čtvrtiny.
  • 4Na dno širší misky vložíme quinou a listy salátu. Na něj naaranžujeme zeleninu, pečené tofu a humus, který na závěr zakápneme olivovým olejem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY