Košík

4 PORCERychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g rajčat
  • 80 g oloupané červené cibule
  • 80 g olivového oleje
  • 30 ml červeného vinného octa
  • 20 ml citronové šťávy
  • 2 stroužky česneku
  • červená chilli paprička dle chuti
  • 1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce najemno nakrájené bazalky
  • 1 lžička najemno nakrájeného tymiánu
  • 1 lžička soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Cibuli najemno nakrájíme. Česnek oloupeme, podélně rozkrojíme, odstraníme středový klíček a najemno nastrouháme nebo prolisujeme. Chilli papričku nakrájíme najemno.
  • 2Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny a vykrojíme tuhý střed včetně semínek. Dužninu nakrájíme na drobné kostičky.
  • 3Cibuli promícháme s octem, citronovou šťávou a česnekem. Přidáme nakrájená rajčata, bylinky a olej.
  • 4Dle chuti přidáme sůl a chilli papričku a promícháme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY