4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 350 g rajčat
- 80 g oloupané červené cibule
- 80 g olivového oleje
- 30 ml červeného vinného octa
- 20 ml citronové šťávy
- 2 stroužky česneku
- červená chilli paprička dle chuti
- 1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
- 1 lžíce najemno nakrájené bazalky
- 1 lžička najemno nakrájeného tymiánu
- 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Cibuli najemno nakrájíme. Česnek oloupeme, podélně rozkrojíme, odstraníme středový klíček a najemno nastrouháme nebo prolisujeme. Chilli papričku nakrájíme najemno.
- 2Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny a vykrojíme tuhý střed včetně semínek. Dužninu nakrájíme na drobné kostičky.
- 3Cibuli promícháme s octem, citronovou šťávou a česnekem. Přidáme nakrájená rajčata, bylinky a olej.
- 4Dle chuti přidáme sůl a chilli papričku a promícháme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef