• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 600 g brambor, varný typ B
  • 80 g hladké mouky
  • 60 g měkkého kozího sýra
  • 3 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • 3 lžíce mléka
  • 1 lžička najemno nakrájeného rozmarýnu
  • rostlinný olej na smažení
  • 1 lžička soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme sůl, promícháme a povrch poprášíme 1 lžící mouky. Necháme 5 minut odstát.
  • 2Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme k bramborám, promícháme a z brambor vymačkáme vodu. Přidáme zbytek mouky, vejce, rozmarýn a mléko a promícháme.
  • 3V pánvi na středním ohni rozehřejeme olej a ze 2 lžic těsta na ní vytvarujeme placku o průměru 10 cm. Na placku rozložíme 10 g kozího sýra a překryjeme ho dalšími 2 lžícemi těsta. Na mírném ohni smažíme z obou stran dozlatova.
Tip
Ke smažení bramboráků můžete použít lívanečník.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY