
Morbidi
Morbidi Salsiccia peperoncino klobásky
300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italská klobása z vepřového masa. Vyrábí se výhradně z plece a pancetty. Je ochucena pepřem a chilli papričkami, aby získala pikantní chuť. Balení obsahuje 4–5 kusy.
Na výrobu 100 g bylo použito 103 g vepřového masa. Masný výrobek tepelně neopracovaný.
Použití
Určeno k tepelné úpravě. Ideální ke grilování nebo smažení.
O výrobci
Morbidi je italská společnost, která byla založena již roku 1925 v malé mlékárně na Starém Městě v Sieně. Od té doby se pro místní obyvatele stalo jméno Morbidi synonymem pro „dobře se najíst“. V průběhu let byla rodina Morbidi vždy schopna inovovat v souladu s nejstaršími místními tradicemi. Dnes se firma specializuje na výrobu kvalitních sýrů a uzenin.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salcis s.a.s. di Morbidi A. & C.
Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA
Itálie
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | |
Jedlá sůl | |
Cukry | |
Dextróza | |
Sacharóza | |
Chilli papričky | 0.2 % |
Koření | |
Přírodní aroma | |
Regulátor kyselosti | |
E262 - Octany sodné | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Konzervanty | |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1135 kJ/274 kCal |
Tuky | 23.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.4 g |
Sacharidy | 0.1 g |
z toho cukry | 0.1 g |
Bílkoviny | 15.6 g |
Sůl | 3.04 g |
Vláknina | 0 g |