
Morbidi
Morbidi Tvrdý sýr Pecorino „CreteSenesi“ rustico
400 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tvrdý italský sýr Pecorino z ovčího mléka zrající minimálně 90 dní. Vyznačuje se hnědou kůrou a bílým sýrem, který má tendenci se lámat na malé kousky. Po zpracování a nasolení, které se provádí výhradně ručně, se nechává zrát na bukovém stole. Na povrchu má nejedlou kůrku, která je ošetřena konzervanty.
Obsah sušiny: 46 %. Obsah tuku v sušině min. 56 %.
Použití
Doporučujeme sýr párovat s jemným bílým vínem. Vhodný je také do těstovin nebo salátů.
O výrobci
Morbidi je italská společnost, která byla založena již roku 1925 v malé mlékárně na Starém Městě v Sieně. Od té doby se pro místní obyvatele stalo jméno Morbidi synonymem pro „dobře se najíst“. V průběhu let byla rodina Morbidi vždy schopna inovovat v souladu s nejstaršími místními tradicemi. Dnes se firma specializuje na výrobu kvalitních sýrů a uzenin.
Skladování
Skladujte při teplotě 4–14 °C.
Výrobce
Salcis s.a.s. di Morbidi A. & C.
Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA
Itálie
Trvanlivost
Složení
Pasterizované ovčí mléko | |
Sůl | |
Syřidlo | |
Nejedlá kůrka ošetřena: | |
E235 - Natamycin | |
E202 - Sorban draselný | |
Obsah sušiny | 46 % |
Obsah tuku v sušině min. | 56 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1985 kJ/479 kCal |
Tuky | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 0.1 g |
z toho cukry | 0.1 g |
Bílkoviny | 28 g |
Sůl | 2.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |