
Labeta
Labeta Perník bez lepku
400 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sypká směs na přípravu bezlepkového perníku.
Použití
Obsah sáčku, 2 vejce a 125 ml oleje smíchejte s 200 ml vody nebo mléka a vyšlehejte do krémového těsta. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech rozetřete těsto a pečte při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujte špejlí. Perník můžete po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namazat marmeládou a druhou polovinu přiklopit navrch. Pro vyšší korpus použijte dortovou formu o ø 28–30 cm a perník krájejte jako dort.
O výrobci
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotách od 5–25 °C.
Výrobce
LABETA, a.s.
Dřenice 81,
537 01 Chrudim
Česká republika
Složení
Cukr | |
Kukuřičná mouka | |
Rýžová mouka | |
Kukuřičný škrob | |
Bramborový škrob | |
Kypřicí látky | |
E450 - Difosforečnany | |
E500 - Uhličitany sodné | |
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* | |
Směs koření s pomerančovou kůrou | 0.9 % |
Skořice | |
Koriandr | |
Fenykl | |
Anýz | |
Pomerančová kůra | |
Nové koření | |
Hřebíček | |
Muškátový květ | |
Muškátový oříšek | |
Zahušťovadlo | |
E412 - Guma guar | |
*Certifikováno Rainforest Alliance | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1531 kJ/361 kCal |
Tuky | 1.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 85 g |
z toho cukry | 38 g |
Bílkoviny | 2.6 g |
Sůl | 1.6 g |
Vláknina | 2 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Hořčice |