Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Třívrstvá čokoládová tabulka Cremino se střídajícími se vrstvami jemně slané pistácie Gianduja z mléčné a bílé čokolády.
Čokoláda 1878 Cremino je uzavřena ve speciálním obalu, který zaručuje čerstvost, a zabalena v elegantní papírové krabičce. Čokolády jsou vyráběny ze 100 % přírodních surovin a těch nejlepších lískových ořechů IGP Piemont a pistácií ze Sicílie, v samotném srdci Piemontu, již od roku 1878.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Nugát je výborný jako sladký zákusek ke kávě.
O výrobci
Venchi je italský výrobce gurmánských čokolád založených čokoládou Silviano Venchi. Po svém založení v Turíně na počátku roku 1878 společnost expandovala po celé Itálii se svým nugatinem, malými bonbóny vyrobenými z drcených a karamelizovaných lískových oříšků obalených v hořké čokoládě.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu.
Výrobce
Venchi S.p.A.
Castelletto Stura (CN) 12040
Via Venchi 1
Itálie
Složení
Cukr | |
Pistáciová pasta | 25 % |
Kakaové máslo | |
Sušené plnotučné mléko | |
Kakaová hmota | |
Sušená syrovátka | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Sojové | |
Bezvodý mléčný tuk | |
Přírodní vanilkové aroma |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2449 kJ/588 kCal |
Tuky | 39.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17.5 g |
Sacharidy | 48.4 g |
z toho cukry | 43.2 g |
Bílkoviny | 8.9 g |
Sůl | 0.19 g |
Vláknina | 0.8 g |
Alergeny
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |