




Doktor Pekař
Doktor Pekař Český chléb bezlepkový
350 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Speciální chléb bez lepku s krásně vypečenou kůrkou na vrchu.
Český chléb se vyrábí z poctivého, sušeného kvásku, díky kterému chutná přesně tak jako je běžné pšeničné pečivo. Vyznačuje se jemně nakyslou chutí a kmínovou vůní. Na vrchu má vypečenou kůrku, což je přesně to, co máme my Češi rádi. Mimo to neobsahuje žádné alergeny ani živočišné látky, proto je vhodný i pro vegany!
Použití
Ideální na snídani či přípravu odpolední svačiny.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pitná voda |
Bezlepkový pšeničný škrob |
Sušený stabilní kvas |
Mlýnské výrobky z rýže |
Startovací kultura |
Zahušťovadlo |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E412 - Guma guar |
E415 - Xanthan |
E466 - Karboxymethylcelulóza |
Inulin |
Mouka ze žlutého lnu |
Cukr |
Rýžový škrob |
Čočka pražená mletá |
Koření |
Psyllium |
Sojový proteinový koncentrát |
Dextróza |
Kvasnicový extrakt |
Sůl |
Regulátor kyselosti |
E262 - Octany sodné |
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku |
Enzymy |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 933 kJ/222 kCal |
Tuky | 2.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.27 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 0.8 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |