

Doktor Pekař
Doktor Pekař Bezlepkový karlovarský knedlík
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Karlovarský knedlík z kvalitní bezlepkové mouky vařený v páře.
Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta, do kterého je přidaný sníh z bílků. Ten zajistí, že je knedlík krásně vláčný. Do těsta je také vmíchána čerstvá petrželka, která dodá knedlíku svěžejší chuť. Na řezu vyniknou kostky toustového chleba.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se ke svíčkové, guláši nebo houbové omáčce.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte chladničce při teplotě do 8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Bezlepkový chléb |
Pitná voda |
Kukuřičný škrob |
Rýžový škrob |
Bramborový škrob |
Droždí |
Cukr |
Zahušťovadlo |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E415 - Xanthan |
Sušený kvas |
Mlýnské výrobky z rýže |
Startovací kultura |
Hrachová bílkovina |
Psyllium |
Emulgátor |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin |
Enzymy |
Mléko |
Bezlepková směs |
Bezlepkový pšeničný škrob |
Rýžová mouka |
Pohanková mouka |
Stabilizátory |
E415 - Xanthan |
E417 - Guma tara |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
Bramborová vláknina |
Bramborové vločky |
Cukr |
Vejce |
Petrželová nať |
Sůl |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 732 kJ/155 kCal |
Tuky | 4.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 29 g |
z toho cukry | 3.4 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 0.7 g |
Vláknina | 1.6 g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |