V období od 13. 9. do 24. 9. tedy už 3 dny před začátkem akce Czech Mussel Week, si na Rohlíku totiž můžete parádně pochutnat na slávkách za cenu, na kterou se rozhodně nebudete šklebit! Při koupi 2 balení slávek, břitek nebo vongolí které k nám na sklad dorazí nejpozději 48 hodin po výlovu, totiž získáte slevu 70 %!
A jestli si myslíte, že připravit mušle zvládnou jen v luxusní restauraci, tak se pěkně pletete. Díky našim receptům od Romana Vaňka připravíte slávky, o kterým se vám ani nesnilo, i ve své kuchyni. Tak nebuďte měkkýši, zvolejte třikrát sláv(k)a a hurá na kuchtění.
HRNEC NA VAŘENÍ MUŠLÍ
Prvotřídní slávky zvládne jenom profi kuchař? Tak to jste vedle jak ta škeble! S tímhle profi pomocníkem připravíte mušle jedna báseň na každé plotně. Díky tomuto nepostradatelnému nádobí všech milovníků mušlí udržíte své mušle krásně teplé a navíc je můžete i jednoduše podávat.
Se slávkami za zdravím i krásou
Díky vysokému obsahu tělu prospěšných látek překonají tihle měkkýši i známé superpotraviny.
Obsahují velké množství bílkovin a málo tuku.
Jsou doslova nacpané vitamíny (B12), omega-3 mastnými kyselinami, železem, jódem, zinkem nebo mědí.
Díky omega-3 mastným kyselinám prospívají mušle srdci a cévám. Příznivý vliv mají i na ochranu kloubů nebo udržení pružné a hebké kůže.
Slávky rovněž obsahují hodně kvalitního proteinu a mají nízký obsah tuku i kalorií. Právě proto jsou ideální i jako součást redukčních diet.