Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Dr.Oetker

Dr.Oetker Mole cake

435 g
CZK 84.90  CZK 104.90*
CZK 195.17 /kg
Favorable price
Non-binding suggested retail price

Delivery within 60 minutes

40+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Krtkův dort - sladký dezert, který si můžete připravit během několika málo minut. Tak lahodný a vláčný, že nebudete chtít už nic jiného! 

Použití

Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus, 100 g směsi na náplň, 60 g čokoládových vloček

K tomu přidáte na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500 - 600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170° C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 150° C 35-40 min. Plynová trouba: stř. stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm.

  • Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout.
  • Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme.
  • Příprava náplně a zdobení dortu: Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout. Nakonec ozdobíme sněhovými vločkami a servírujeme.

O výrobci

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Dr.Oetker s.r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
 

Composition

Cukr
Pšeničná mouka
Čokoládové vločky
Cukr
Kakaová hmota
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
Kakaové máslo
Emulgátor
E322 - Lecitiny
Pšeničný škrob
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
Emulgátor
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
E475 - Estery polyglycerolu s mastnými kyselinami
Glukózový sirup
Sušené odtučněné mléko
Stabilizátor
E450 - Difosforečnany
Dextróza
Jedlá želatina
Kypřicí látky
E339 - Fosforečnany sodné
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný
Modifikovaný bramborový škrob
Aroma
Jedlá sůl
Zahušt'ovadlo
E466 - Karboxymethylcelulóza
Show all

Nutritional values per 100 g

Energy value1251 kJ/299 kCal
Fats18.6 g
including saturated fatty acids13.3 g
Carbohydrates29.2 g
including sugars24 g
Protein3.9 g
Salt0.2 g
Fibre g

Allergens

Cereals (gluten)
Milk
May contain traces of:
Eggs
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.