



Doktor Pekař
Doktor Pekař Marble cream cake
320 g2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Výborná bábovka bez lepku upečená ze šlehačkového těsta, mramorovaná.
Bábovka se peče z jemného, litého těsta, do kterého je přidaná kvalitní smetana ke šlehání. Díky tomu je tato pochoutka nádherně vláčná a má dokonale plnou chuť. Do části těsta se přidá pravé kakao, které vytvoří krásně mramorovanou texturu. Jednoduše bábovka, jak má být! Tak neváhejte a ochutnejte.
Průměr bábovky je 15 cm.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ideální jako zákusek po večeři nebo jako sladká tečka ke kávě.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Durability
Composition
Rýžová mouka |
Bramborový škrob |
Tapioková mouka |
Kukuřičná mouka |
Pohanková mouka |
Cukr |
Smetana ke šlehání |
Vejce |
Máslo |
Kypřící prášek |
E339 - Fosforečnany sodné |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
Kukuřičný škrob |
Vanilkový cukr |
Cukr |
Přírodní vanilkové aroma |
Kakaový prášek |
Zahušťovadla |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E412 - Guma guar |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1556.4 kJ/371.6 kCal |
Fats | 18 g |
including saturated fatty acids | 2.4 g |
Carbohydrates | 47 g |
including sugars | 25 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0 g |
Fibre | 0.8 g |
Allergens
Eggs |
Milk |