Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

STEAK

  • Steak z vysokého roštěnce
  • Kapka olivového oleje
  • Hrubá sůl
  • Mletý pepř

CHIMICHURRI OMÁČKA

  • Hrst hladkolisté petržele
  • 2 lžíce oregana
  • 1 chilli paprička
  • 2 stroužky česneku
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • 1 lžička olivového oleje
  • 1 lžička vinného octa

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU

  • Coca-Cola

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

Postup

  • 1Steak o pokojové teplotě osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem. Grilujte 3-5 minut z každé strany. Přendejte z grilu na talíř a nechte ho ještě 7 minut odpočinout.
  • 2Mezitím si připravte chimichurri omáčku. Smíchejte hrst plocholisté petržele, 2 lžíce oregana, chilli papričku, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžičku vinného octu a olivový olej. Vše rozmixujte.
  • 3Steak servírujte s chimichurri omáčkou.
Rohlík vaří
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

STEAK

CHIMICHURRI OMÁČKA

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU