4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 kelímek (200 g) smetany ke šlehání
- 100 g hořké čokolády
- 1 vanička měkkého tvarohu (250 g)
- cukr moučka podle chuti a potřeby (není nutný)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Smetanu nalijte do kastrůlku a přiveďte téměř k varu. Odstavte a vsypte do ní nalámanou čokoládu.
- 2Metličkou míchejte tak dlouho, až se všechna čokoláda rozpustí a spojí se se šlehačkou na hladký krém.
- 3Do horkého čokoládového krému ihned přidejte tvaroh a znovu promíchejte, až vznikne hladká směs. Ochutnejte a doslaďte podle chuti.
- 4Rozlijte do tří malých misek a uložte do lednice zchladnout. Reklamace na tvaroh, který z lednice mizí samovolně a beze stop, nepřijímám.
Kuchařka pro dceru
Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.