Košík

1 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 5 kuliček koriandru
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
  • ½ lžíce najemno nakrájené máty
  • 1 lžička světlých sezamových semínek
  • 1 lžička olivového oleje
  • 5 kuliček koriandru
  • 5 kapek tabasca
  • najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
  • sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
  • 2Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
  • 3Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 4Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
  • 5Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.
     
     
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY