1 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
- 5 kuliček koriandru
- 2 lžíce sezamového oleje
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
- 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
- ½ lžíce najemno nakrájené máty
- 1 lžička světlých sezamových semínek
- 1 lžička olivového oleje
- 5 kuliček koriandru
- 5 kapek tabasca
- najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
- sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
- 2Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
- 3Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
- 4Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
- 5Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef