2 LITRYDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 750 ml suchého červeného vína
- 300 ml pomerančové šťávy
- 300 ml perlivé vody
- 200 ml tmavého rumu
- 150 g třtinového cukru
- 1 jablko
- 1 pomeranč
- 1 citron
- led
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
- 2Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
- 3Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef