Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g salátové směsi (např. salát friseé, červená řepa, red chard)
  • 4 ks fíku
  • 2 ks limety
  • 400 g lososa
  • 2 lžíce panko strouhanky
  • 2 lžíce strouhaného parmezánu
  • 3 lžíce loupaných pistácií nesolených
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř
  • Chilli paprička s mírnou pálivostí

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Z jedné limety vymačkáme šťávu, kterou smícháme s panko strouhankou, sýrem, dvěma lžícemi olivového oleje a dvěma lžícemi nasekaných pistácií. Lososa zakápneme polovinou šťávy druhé limety (druhou polovinu necháme k servírování), osolíme a opepříme. Důkladně obalíme v připravené směsi a dáme péct na 180 stupňů po dobu 25 - 30 minut dle velkosti filetu. Losos může zůstat uvnitř růžový.
  • 2Na talíř si připravíme salát, nakrájené fíky, posypeme zbytkem pistácií a sekanou chilli papričkou. Zakápneme olivovým olejem a osolíme. Podáváme s lososem. Ideálně po prolomení krusty ještě lososa na talíři dosolíme, opepříme a zakápneme limetovou šťávou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY