• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g Mascarpone
  • 400 g Philadelphia
  • 500 ml 33% smetany ke šlehání
  • 250 g třtinového cukru
  • 8 ks vajec velkosti M
  • 50 g hladké mouky
  • 2 vanilkové lusky
  • Ovoce na dozdobení (maliny, borůvky, lesní jahody, višně)
  • Moučkový cukr na posypání

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mascarpone, sýr Philadelpiha a cukr společně ušleháme. Postupně za stálého šlehání přidáváme vejce, poté smetanu a nakonec mouku. Vanilkové lusky podélně rozřízneme a vyškrábneme semínka. Přidáme do směsi a promícháme.
  • 2Dortovou formu o průměru 26 cm vysteleme pečícím papírem a vlijeme připravenou směs. Několikrát s formou opatrně klepneme o stůl, aby si směs sedla. Pečeme 50 - 55 minut při teplotě 200 stupňů - horní a spodní ohřev. Poté necháme vystydnout na pokojovou teplotu a až poté dáme do lednice minimálně na 3 hodin. Nazdobíme ovocem, pocukrujeme a podáváme.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY