• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 větší cukety (2× cca 200 g)
  • ½ menší červené papriky (cca 60 g)
  • 100 g tuňáka ve vlastní šťávě (scezeného)
  • 50 g sterilované kukuřice
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 50 g čedaru
  • Sůl
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve dejte předehřívat troubu na 190–195 °C, připravte si plech o rozměrech 25 cm × 30 cm a vyložte ho pečicím papírem.
  • 2Cukety podélně rozpulte a lžičkou vydlabejte dužinu tak, aby tloušťka cuket byla cca 1 cm. Červenou papriku nakrájejte na malé kostičky. Poté si vezměte menší misku a dejte do ní vydlabaný vnitřek cukety, scezeného tuňáka, sterilovanou kukuřici, nakrájenou papriku, sušené oregano, citronovou šťávu, sůl a pepř a promíchejte. Vzniklou směsí naplňte vydlabané cukety a navrch najemno nastrouhejte čedar.
  • 3Naplněné cukety vložte do předehřáté trouby a pečte 20–22 minut na 190–195 °C.
  • 4Po upečení cukety ihned podávejte.
Tip
Cukety můžete před podáváním ozdobit čerstvými bylinkami.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE