• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

8 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g mrkve
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce řepkového nebo slunečnicového oleje
  • 50 ml vody
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 100 g polotučného tvarohu
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Řeřicha
  • Pečivo

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si dejte předehřívat troubu na 200 °C a připravte si malou zapékací formu (10 cm × 15 cm).
  • 2Mrkev i česnek oloupejte a mrkev nakrájejte na menší kousky. Nakrájenou mrkev a oloupaný česnek dejte do připravené zapékací formy, zalijte 1 lžící řepkového či slunečnicového oleje, osolte a promíchejte. Poté vložte formu do trouby a pečte 20 minut při 190⁠–⁠200 °C. Po uvedené době směs podlijte 50 ml vody a pečte dalších 15⁠–⁠20 minut při 190⁠–⁠200 °C.
  • 3Po upečení přemístěte celý obsah zapékací formy do mixéru, přidejte citronovou šťávu, olivový olej a tvaroh a rozmixujte dohladka. Vzniklou směs dochuťte solí a podávejte.
  • 4Pomazánku můžete skladovat v lednici, kde vám vydrží 2⁠–⁠3 dny.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE