Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 ks steaku eye round (1x cca 200g)
  • 400 g baby brambor
  • Směs koření na americké brambory
  • Olivový olej
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1 hrst čerstvého koriandru
  • 8 lžíce majonézy
  • Šťáva z jedné poloviny limety
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř čtyř barev
  • 2 lžíce másla

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do steaku v pokojové teplotě vmasírujeme olivový olej, osolíme, opepříme a necháme odležet. Mezitím povaříme 10 minut brambory a poté je vyskládáme na plech s pečícím papírem a skleničkou rozmáčkneme. Posypeme kořením na americké brambory, pokapeme olivovým olejem a posypeme kořením na americké brambory. Pokud koření již obsahuje sůl, dále nesolíme. Pečeme na 220°C po dobu 10 minut dokřupava.
  • 2Na velmi rozpálené pánvi necháme zatáhnout maso, poté snížíme plamen a grilujeme na úpravu medium 7 minut z každé strany dle výšky masa. Poté dáme maso stranou, na každé dáme kousek másla a necháme odpočinout 10 minut.
  • 3Mezitím si majonézu smícháme se šťávou z limety, mačkaným stroužkem česneku a sekaným koriandrem. Steak můžeme podávat vcelku, nebo nakrájený na tenké plátky s bramborami a majonézou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE