Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Where will we deliver?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 700 g hovězí roštěné
  • 250 g žampionů
  • 1 žlutá cibule
  • 100 g másla
  • 4 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 200 g zakysané smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 300 ml vývaru
  • 500 g těstovin Tagliatelle
  • Sůl
  • Čerstvě mletý čený pepř
  • 1 hrst hladkolisté petržele

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Na pánvi rozpálíme 2 polévkové lžíce másla na středním ohni. Přidáme hovězí maso nakrájené na tenké, cca pěticentimetrové plátky a osmažíme ho, dokud není krásně hnědé ze všech stran. Mezitím osolíme a opepříme podle chuti. Poté maso vyndáme z pánve a dáme stranou.
  • 2
    Na zbývajícím másle na stejné pánvi orestujeme nakrájenou cibuli, dokud nezesklovatí. Přidáme plátky žampionů a pokračujeme smažením, dokud nezačnou měknout.
  • 3
    Vložíme maso zpět do pánve a přidáme rajčatový protlak a dijonskou hořčici. Dobře promícháme. Přilijeme vývar a pod pokličkou necháme dusit na mírném plameni cca 30 minut.
  • 4
    Zakysanou smetanu smícháme s moukou a nakonec přidáme k masové směsi. Poté společně povaříme 3 minuty. Přidáme nasekanou petržel a případně dochutíme solí a pepřem. Podáváme s vařenými Tagliatelle.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

700 g hovězí roštěné