Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 3 vejce
  • 50 g vepřové šunky
  • 100 g pomazánkového másla
  • 1 lžička majonézy

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Do menšího hrnce nalijte dostatečné množství vody na vaření vajec a vodu přiveďte na silném plameni k varu. Poté do vody vložte vejce, plamen ztlumte na střední stupeň a vařte 8⁠–⁠9 minut.
  • 2Mezitím nakrájejte vepřovou šunku na tenké nudličky.
  • 3Až se dovaří vejce, sceďte je a důkladně zchlaďte studenou vodou. Následně vejce oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
  • 4Připravte si středně velkou mísu, dejte do ní nakrájenou šunku, nakrájená vejce, pomazánkové máslo, majonézu, sůl a pepř, celou směs lehce rozmačkejte vidličkou a promíchejte.
  • 5Hotovou pomazánku můžete ihned podávat. Případně ji skladujte v lednici, kde vydrží 2⁠–⁠3 dny.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience