3 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 předvařená chobotnice (0,75 kg)
- 3 středně velké brambory
- Extra panenský olivový olej podle chuti
- Mořská sůl
- Paprika podle chuti
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Brambory oloupejte a nakrájejte na silné plátky. Dejte je do hrnce, zalijte vodou a přidejte trochu soli. Vařte, dokud nejsou měkké, ale stále drží tvar, asi 20 minut.
- 2Otevřete balení s chobotnicí. Pokud je chobotnice na pokojové teplotě, můžete ji přímo nakrájet na plátky asi 1 cm silné. Pokud je chobotnice studená, můžete ji nejprve trochu zahřát v páře nebo dát na chvíli na gril.
- 3Brambory odklopte a dejte na servírovací talíř.
- 4Na brambory položte plátky chobotnice.
- 5Vše pokapejte extra panenským olivovým olejem, posypte hrubozrnnou mořskou solí a paprikou podle chuti.