• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g květáku
  • 100 g anglické slaniny
  • 100 g balkánského sýra
  • 125 g mozzarelly
  • 220 g loupaných krájených rajčat z plechovky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce sušeného oregána
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Dejte si předehřívat troubu na 220–225 °C a připravte si středně velkou zapékací nádobu (cca 30 cm x 25 cm).
  • 2Anglickou slaninu nakrájejte na malé kostičky a dejte do zapékací nádoby. Tu následně vložte do předehřáté trouby a slaninu nechte při 220–225 °C mírně vyškvařit, což potrvá přibližně 10 minut.
  • 3Mezitím si připravte další ingredience: Květák rozeberte na růžičky, balkánský sýr nadrobte a mozzarellu nakrájejte na menší kostky.
  • 4Vezměte si větší mísu, dejte do ní růžičky květáku, smíchejte je s nadrobeným balkánským sýrem, kostkami mozzarelly, rajčaty z plechovky, sušeným oreganem a olivovým olejem a vše dochuťte solí a pepřem.
  • 5Takto připravený květák vložte do zapékací nádoby k vyškvařené slanině, promíchejte a pečte 16–17 minut při 220–225 °C.
  • 6Zapečený květák vyjměte z trouby, rozdělte na 4 porce a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY