• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA PAŠTIKU

  • 250 g hlívy nebo žampionů
  • 1 střední cibule
  • ½ uzeného tofu
  • 40 ml rostlinného mléka
  • ½ lžíce sojové omáčky
  • Olej
  • 1,5 lžičky kmínu
  • 1 kulička nového koření
  • 1 kulička jalovce
  • 4 kuličky pepře
  • Sůl

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO

  • 50 g másla
  • 1 stroužek nahrubo nasekaného česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2 špetky soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1250 g hub očistíme a nakrájíme na větší kusy, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Rozpálíme pánev s olejem, vložíme do ní žampiony s cibulí a lehce osolíme. Posypeme kmínem, přidáme nové koření, jalovec a pepř. Ingredience společně opékáme do chvíle než se cibule a žampiony zkaramelizují.
  • 2Následně necháme houbovo - cibulovou směs vychladnou a až poté vložíme do mixéru, přidáme uzené tofu, rostlinné mléko, sojovou omáčku a sůl dle chuti - po mixujeme do hladka a dáme chladit.
  • 3Máslo vložíme do rendlíčku společně s nasekaným česnekem, snítkou rozmarýnu a solí. Na mírném plameni opékáme rozmarýn a česnek cca 2 - 3 minutky.
  • 4Máslem následně zalijeme povrch paštiky.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY NA PAŠTIKU

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO