• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g cukety
  • 2 větší banány (2× cca 140 g)
  • 200 ml podmáslí
  • 1 vejce velikosti M
  • 180 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 15 g holandského kakaa
  • 6 g kypřicího prášku do pečiva
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 60 g hořké čokolády (minimálně 70 % kakaa, nasekané nahrubo)
  • 1⁄2 lžičky soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve předehřejte troubu na 180 °C a plech (20 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem.
  • 2Cuketu nastrouhejte nahrubo do misky, přidejte sůl a nechte 5–6 minut odstát, aby pustila vodu. Poté cuketu zbavte přebytečné vody.
  • 3Mezitím ve větší míse smíchejte kakao, špaldovou mouku a prášek do pečiva. Banány oloupejte, rozmačkejte vidličkou a přidejte do mísy spolu s 200 ml podmáslí, 1 vejcem a 2 lžícemi řepkového oleje. Vymíchejte v hladké těsto a přidejte nahrubo nasekanou čokoládu a nahrubo nastrouhanou cuketu zbavenou veškeré tekutiny. Zamíchejte a těsto nalijte na připravený plech.
  • 4Plech vložte do trouby a těsto pečte při 175–180 °C 40–45 minut. Upečenou buchtu nechte před nakrájením a podáváním vychladnout.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY