6 PORCÍRychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g celých blanšírovaných mandlí
- 4 snítky čerstvého tyminánu
- 4 lžičky nahrubo sekané citrónové kůry
- 2 lžíce citrónové šťávy
- 4 lžičky hrubozrnné himalájské soli
- 2 ks cayenne chilli papričky
- 8 stroužků česneku
- 2 lžíce chilli oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Na roztopenou suchou pánev dáme pražit 200 g celých mandlí, přidáme otrhané snítky tymiánu, citronovu kůru a sůl. Zakápneme citronovu šťávou a pražíme dozlatova.
- 2Na druhé pánvi rozehřejeme chilli olej, přidáme na kolečka nasekanou cayenne papričku, na plátky nasekaný česnek a opražíme. Přidáme mandle a pražíme společně dozlatova.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.