• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

1 SKLENICEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g lískových ořechů
  • 50 g kokosového oleje
  • 15 g kakaa
  • 40 g čekankového sirupu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 200 °C. Ořechy vysypeme na pečící plech a ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut. Necháme je vychladnout.
  • 2Ořechy nasypeme do utěrky a pomocí rukou je v utěrce promneme. Tím se zbavíme slupek. Ořechy vybereme a vložíme do mixéru a rozmixujeme je na co nejjemněji. Občas je třeba mixer zastavit a setřít pastu ze stěn, aby byla hmota stejnoměrně hladká.
  • 3Přidáme kokosový olej, kakao, čekankový sirup a 60 ml vody. Mixujeme tak dlouho než se suroviny spojí do hladké hmoty. Pokud máme slabší mixer, děláme pauzy, aby to zvládl.
  • 4Máslo uchováváme v lednici a spotřebujeme co nejdříve.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY