• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 cibule
  • 400 g silken tofu
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • 1 lžička kurkumy
  • 1 lžička černé soli
  • ¼ lžičky mletého pepře
  • 1 lžička oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cibuli nakrájíme nadrobno. Do pánve nalijeme olej a cibuli na mírném plameni osmažíme. Tofu rozmačkáme vidličkou a přidáme do pánve. Přidáme lahůdkové droždí a kurkumu. Dusíme několik minut, aby se vypařila tekutina. Dusíme do požadované konzistence. Před podáváním přidáme mletý pepř a černou sůl, která zajistí typickou chuť vajec.
  • 2Pokud použijeme pevné tofu, do pánve přidáme 50 ml rostlinného mléka nebo smetany, abychom dosáhli stejné konzistence a směs nebyla vysušená.
  • 3Podáváme s oblíbenou zeleninou a pečivem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY