2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 cibule
- 400 g silken tofu
- 2 lžíce lahůdkového droždí
- 1 lžička kurkumy
- 1 lžička černé soli
- ¼ lžičky mletého pepře
- 1 lžička oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno. Do pánve nalijeme olej a cibuli na mírném plameni osmažíme. Tofu rozmačkáme vidličkou a přidáme do pánve. Přidáme lahůdkové droždí a kurkumu. Dusíme několik minut, aby se vypařila tekutina. Dusíme do požadované konzistence. Před podáváním přidáme mletý pepř a černou sůl, která zajistí typickou chuť vajec.
- 2Pokud použijeme pevné tofu, do pánve přidáme 50 ml rostlinného mléka nebo smetany, abychom dosáhli stejné konzistence a směs nebyla vysušená.
- 3Podáváme s oblíbenou zeleninou a pečivem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!