• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 200 g hladké mouky
  • 50 g kukuřičného škrobu
  • 150 ml vroucí vody
  • Špetka soli

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 250 g koktejlových předvařených krevet
  • 200 g pekingského zelí
  • 2 jarní cibulky
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce strouhaného zázvoru
  • 1/2 chilli papričky Cayene
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 3 lžíce sójové omáčky Kikkoman
  • Slunečnicový olej na smažení
  • Čerstvě mletý černý pepř

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 8 lžic sójové omáčky Kikkoman
  • 4 lžíce sladké chilli omáčky
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 1 jarní cibulka na kolečka
  • 1/2 lžičky strouhaného zázvoru
  • 1/2 chilli papričky Cayene najemno

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na těsto smícháme mouku, kukuřičný škrob, sůl a pramínkem vléváme vroucí vodu. Uhněteme pevné, nelepivé těsto. Dáme na 30 minut odpočinout.
  • 2Mezitím si najemno nakrájíme zelí. Na oleji orestujeme na plátky nakrájený česnek a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a chilli papričku. Jakmile se česnek rozvoní, přidáme zelí a krevety. Vmícháme sójovou omáčku, opepříme a dáme stranou.
  • 3V misce smícháme všechny suroviny na omáčku.
  • 4Těsto rozválíme na tloušťku 1 mm. Vykrájíme kolečka o průměru 8 cm. Pokud nemáme vykrajovátko, postačí nám sklenice, či hrnek. Naplníme krevetovou směsí, kolečko přiklopíme a prsty vymačkáme okraje. Orestuje dozlatova ze všech stran na pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a necháme 5 minut v páře dusit.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

SUROVINY NA OMÁČKU