2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g mletého vepřového (nebo jeho vegetariánské náhražky)
- 20 g jarní cibulky (jemně nasekané)
- 20 g cibule (jemně nasekané)
- 20 g sladké kukuřice (jemně nasekané)
- 20 g celeru (jemně nasekaného)
- 20 g mrkve (jemně nasekané)
- 20 g houby Shitake (jemně nasekané a namočené do vody)
- 1 ledový salát
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžíce sezamového oleje
- 1 chilli paprička (podle chuti)
SUROVINY NA OMÁČKU
- 2 lžíce Lee Kum Kee ústřicové omáčky
- 1 lžíce Lee Kum Kee omáčky Hoisin
- 3 lžíce vody
SUROVINY NA DRESINK
- 1 lžíce Lee Kum Kee ústřicové omáčky
- 2 lžíce Lee Kum Kee omáčky Hoisin
- 1 lžička sezamového oleje
- 3 lžíce horké vody
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Připravte ledový salát, rozdělte listy, ořízněte je dokulata, očistěte a odložte stranou
- 2Jarní cibulku, cibuli a mleté vepřové maso smažte ve středně zahřátém woku 5 minut, poté přidejte zbývající zeleninu s omáčkou a vařte dalších 10 minut nebo dokud omáčka nevyschne a všechny složky nejsou dobře uvařené.
- 3Připravený salát podávejte pokapaný dresinkem a naplněný velkou lžící restovaného masa a zeleniny. Můžete také salát, maso, zeleninu a dresink podávat každé zvlášť a nechat hosty, ať si pokrm zkombinují sami.