2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 350 g vepřové panenky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Panenku naložte do směsi ústřicové omáčky a 3 lžic Lee Kum Kee omáčky Char Siu nejméně na 30 minut, nejlépe přes noc.
- 2Troubu předehřejte na 190 °C. Marinované maso pečte 20 minut. Po 20 minutách maso otočte na druhou stranu a pečte dalších 20 minut.
- 3Potřete maso lžící omáčky Char Siu, vypněte troubu a před krájením je v ní nechte několik minut odpočinout.
Tip
Maso nakrájené na plátky položte do nudlové polévky (z kuřecího vývaru) a posypte trochou jarní cibulky. Tím vznikne známá nudlová polévka Char Siu.