• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g vepřové panenky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Panenku naložte do směsi ústřicové omáčky a 3 lžic Lee Kum Kee omáčky Char Siu nejméně na 30 minut, nejlépe přes noc.
  • 2Troubu předehřejte na 190 °C. Marinované maso pečte 20 minut. Po 20 minutách maso otočte na druhou stranu a pečte dalších 20 minut.
  • 3Potřete maso lžící omáčky Char Siu, vypněte troubu a před krájením je v ní nechte několik minut odpočinout.
Tip
Maso nakrájené na plátky položte do nudlové polévky (z kuřecího vývaru) a posypte trochou jarní cibulky. Tím vznikne známá nudlová polévka Char Siu.
LEE KUM KEE

SUROVINY