• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 1 balení sušeného droždí
  • 150 ml polotučného mléka (vlažného)
  • 1 lžička cukru krystal
  • 300 g bílé pšeničné mouky hladké
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 70 ml olivového oleje
  • 1 lžička soli

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 5 lžic kečupu
  • 200 g plátků kuřecí šunky (min. 95 % masa)
  • 200 g plátků eidamu

SUROVINY NA POTŘENÍ

  • 1 vejce velikosti M
  • 2 lžíce polotučného mléka
  • 1⁄2 lžičky soli

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte těsto: Do mísy dejte droždí, mléko a cukr a nechte droždí aktivovat (5–10 minut). Poté přisypte mouku, oregano a sůl a přilijte olej. Těsto hněťte, dokud se nespojí a nebude krásně hladké (v tomto kroku můžete na hnětení použít kuchyňského robota). Následně těsto přikryjte utěrkou a dejte na 30 minut odležet.
  • 2Mezitím si připravte plech a vyložte jej pečicím papírem.
  • 3Těsto rozdělte na 4 části. Z každé části vyválejte obdélník a rozdělte jej na 3 trojúhelníky. Jednotlivé trojúhelníky pomažte kečupem, přidejte sýr a šunku a zamotejte od širší strany trojúhelníku směrem k užší. Smotané rohlíčky položte špičatou částí těsta dolů, aby se při pečení neotevřely. Stejně postupujte se zbytkem těsta.
  • 4Takto připravené rohlíčky přikryjte utěrkou a dejte na 15 minut odležet. Mezitím rozehřejte troubu na 190 °C a v menší misce smíchejte vejce, mléko a sůl. Touto směsí odleželé rohlíčky pomažte mašlovačkou a pečte 32–38 minut při 190–195 °C. Po vytažení nechte alespoň 30 minut vychladnout.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

SUROVINY NA POTŘENÍ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE