• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g velmi zralých rajčat
  • 400 g konzervovaných drcených rajčat
  • 30 g oloupané bílé cibule
  • 1 salátová okurka
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 2 plátky toustového chleba
  • 2 oloupané stroužky česneku
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 8 lžic olivového oleje
  • 1/2 lžičky cukru krupice
  • špetka mletého římského kmínu
  • špetka kajenského pepře
  • sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cibuli nakrájíme nahrubo. Z rajčat vykrojíme tuhé středy a dužninu nakrájíme na větší kusy.
  • 2Okurku podélně rozřízneme, lžící vyškrábneme semínka a vyhodíme je. Okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mísy. Z paprik vykrojíme jádřince, dužninu nakrájíme na menší kusy a přidáme do mísy.
  • 3Z toustového chleba odkrojíme kůrku a střídku natrháme do mísy k zelenině. Zakápneme octem. Přidáme zbylé suroviny, promícháme a dáme na hodinu vychladit do lednice.
  • 4Obsah mísy dáme do mixéru, rozmixujeme a propasírujeme přes síto do čisté nádoby. Dochutíme solí a dáme vychladit do lednice.
  • 5Polévku podáváme ve vychlazených talířích, zakápnutou olejem.
Tip
K přípravě polévky budete potřebovat mixér.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY