Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 12 plátků rustikální bílé bagety
  • 3 ks fíků
  • 100 g plátků prosciutto crudo
  • cca 1,5 dcl olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • Několik listů čerstvé bazalky
  • Několik listů čerstvé máty
  • Čerstvě mletý černý pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Plátky bagety nasucho opečeme dokřupava.
  • 2Olej smícháme s drceným česnekem, osolíme, opepříme a přimícháme nasekanou bazalku.
  • 3Bagety potřeme připraveným olivovým olejem.
  • 4Každý plátek prosciutta rozpůlíme podél na polovinu, fíky na čtvrtiny.
  • 5Každou bagetu poklademe prosciuttem, čtvrtinou fíku, osolíme, lehce zakápneme olejem a posypeme nasekanou mátou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY