12 KUSŮRychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 12 plátků rustikální bílé bagety
- 3 ks fíků
- 100 g plátků prosciutto crudo
- cca 1,5 dcl olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- Několik listů čerstvé bazalky
- Několik listů čerstvé máty
- Čerstvě mletý černý pepř
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Plátky bagety nasucho opečeme dokřupava.
- 2Olej smícháme s drceným česnekem, osolíme, opepříme a přimícháme nasekanou bazalku.
- 3Bagety potřeme připraveným olivovým olejem.
- 4Každý plátek prosciutta rozpůlíme podél na polovinu, fíky na čtvrtiny.
- 5Každou bagetu poklademe prosciuttem, čtvrtinou fíku, osolíme, lehce zakápneme olejem a posypeme nasekanou mátou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.