4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 700 g dužiny vodního melounu
- 350 g dužiny melounu Cantaloupe
- 120 g salátové okurky
- 200 g fety
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- Šťáva z půlky citrónu
- Hrst čerstvé máty
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Oba druhy melounu nakrájejte na kostky, okurku zbavte slupky, rozpulte ji, vyřízněte středovou část se semínky a nakrájejte ji na plátky. Vše dejte do velké mísy.
- 2Fetu nakrájejte také na kostičky a přidejte k melounu a okurce.
- 3Přidejte olej, citrónovou šťávu, sůl, pepř a nadrobno nasekanou mátu. Promíchejte. Podávejte vychlazené.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.