4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 2 lilky
- 500 g Halloumi sýru
- 250 g sladkého tenkého mini lilku
- 500 g cherry rajčat
- Hrst thajské bazalky
- 50 g polníčku
- 4 lžíce teriyaki omáčky
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Klasické lilky opereme a podélně nakrájíme na plátky. Osolíme a necháme vypotit.
- 2Rozpálíme gril na 250 stupňů. Sýr nakrájíme na plátky.
- 3Lilek, sýr, cherry rajčátka a mini lilek grilujeme z každé strany cca 5 minut.
- 4Až budou suroviny ugrilované, v misce smícháme nakrájený mini lilek, napůl rozkrojená rajčátka, nasekanou thajskou bazalku a teryiaki.
- 5Každý plátek lilku osolíme, poklademe polníčkem, připravenou teriyaki směsí, sýrem a přiklopíme druhým plátkem lilku.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.