Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g filetu čerstvého lososa bez kůže
  • 50 g másla
  • Sůl
  • 8 kousků chřestu
  • 500 g bramborových noků
  • 400 ml smetany do omáček s 15% tuku
  • Parmezán

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejte na 180 stupňů.
  • 2Lososa omyjte, osušte a osolte.
  • 3Filety dejte na plech vyložené pečícím papírem, na každý filet dejte kousek másla a dejte do trouby péct na 20 minut.
  • 4Mezitím připravte noky. Chřest omyjte, odlomte dřevnaté konce a nakrájejte jej na kolečka. Hlavičky chřestu nekrájejte, nechte je vcelku.
  • 5V pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm chřest. Poté přilijte smetanu a provařte.
  • 6Nakonec do omáčky přidejte parmezán, už nevařte, nechte jej jen rozpustit. Dle chuti dosolte.
  • 7Noky uvařte dle návodu a smíchejte je s omáčkou.
  • 8Krémové noky podávejte spolu s pečeným lososem.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

MOHLO BY SE HODIT