2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 150 g najemno nastrouhané mrkve
- 2 pšeničné tortilly
- 10 g másla
- 35 g najemno nastrouhaného parmezánu
- 160 g žervé
- 5 kapek čerstvé citrónové šťávy
- 8-10 hranolek čerstvé okurky
- Sůl
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm nastrouhanou mrkev.
- 2Orestovanou vychladlou mrkev dejte do misky, přidejte parmezán a žervé a vše promíchejte.
- 3Nakonec podle chuti osolte a přidejte citrónovou šťávu.
- 4Na obě tortilly rozprostřete pomazánku (ne až ke krajům, aby se dala zamotat a náplň nevytekla), na ni doprostřed položte hranolky salátové okurky a zamotejte.
- 5Zamotané tortilly pak nakrájejte na stejně velké kousky.
Tip
Tortillové rolky jsou super pro svačinku doma i na cesty.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.