4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 2 cibule (nakrájené)
- 280 g mrkve (nastrouhané)
- 800 g krájených konzervovaných rajčat
- 800 g konzervovaných luštěnin
- 6 malých celozrnných tortill
- 50 g cheddaru
- 200 g bílého jogurtu
- 1 lžička olivového oleje
- 2-3 lžičky chilli koření
- Sůl
SUROVINY K PODÁVÁNÍ
- Salsa enchiladas
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Ve velké pánvi rozehřejte olej. Cibuli a mrkev vařte 5–8 minut do změknutí. Přisypte chilli koření a vařte ještě 1 minutu. Vsypte rajčata a luštěniny a přiveďte k varu. Snižte teplotu a za občasného míchání vařte 5–10 minut, dokud směs nezhoustne.
- 2Rozložte lžíci fazolové směsi do velké zapékací mísy. Každou tortillu naplňte několika lžícemi směsi, přehněte konce a srolujte. Poté je vložte do zapékací mísy. Navrch dejte zbylou směs.
- 3Jogurt a nastrouhaný sýr smíchejte s trochou chilli koření a lžicí naneste na enchiladas. Nechte v rozehřáté troubě na 250°C na několik minut, dokud povrch nezezlátne a nebude bublat.