• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

1 KUSDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 3 mladé cukety (cca 800 g)
  • 2 vejce
  • 70 g strouhaného sýru parmazánového typu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička sušeného oregana
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA RAJČATOVOU OMÁČKU

  • 200 g sekaných konzervovaných rajčat
  • 1 malá cibule
  • Několik listů čerstvé bazalky
  • 1 lžička olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • 125 g mozzarelly
  • 1/2 malé žluté papriky
  • 5 ks cherry rajčat
  • Několik listů čerstvé bazalky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 200 stupňů - spodní a horní ohřev. Cukety opereme a odkrojíme konce. Nastrouháme na jemném struhadle. Osolíme a důkladně vymačkáme veškerou vodu. Můžeme po menších částech mačkat v dlaních, nebo přecedíme přes utěrku. Přidáme vejce, drcený česnek, oregano a sýr. Opepříme a vše společně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a utvoříme na něm placku o průměru 25 cm. Dáme péct na 20 minut.
  • 2Mezitím si připravíme rajčatovou omáčku. Cibuli nakrájíme najemno a na olivovém oleji orestujeme dozlatova. Přidáme drcená rajčata, osolíme a opepříme. Redukujeme cca 10 minut. Poté vše rozmixujeme a přidáme natrhané lístky bazalky.
  • 3Po 20 minutách pečení vznikne pevné a zlatavé těsto, v tuto chvíli na něj rozprostřeme rajčatovou směs, poklademe plátky mozzarelly, rajčat a proužky papriky. Dáme péct na dalších 15 minut. Podáváme s čerstvou bazalkou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA RAJČATOVOU OMÁČKU

SUROVINY NA DOKONČENÍ