4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 800 g krevet (loupané i neloupané dle preference)
- 2 stroužky najemno nasekaného česneku
- 2 plátky najemno nasekaného zázvoru
- 4 limetové listy
- 1 nasekaná čerstvá chilli paprička
- 6 lžic tamarindové omáčky
- 6 lžic rybí omáčky
- 6 lžic třtinového cukru
- 2 lžíce rostlinného oleje
- Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V misce smíchejte tamarindovou omáčku, rybí omáčku a třtinový cukr. Omáčku pořádně promíchejte, aby se rozpustil cukr.
- 2Ve woku nebo na pánvi si rozpalte olej, přidejte nasekaný česnek, zázvor, chilli a nechte rozvonět. Přidejte krevety a zalijte připravenou omáčku, promíchejte.
- 3Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.