• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 600 g kvalitního hovězího mletého masa
  • 1 sýr Camembert (120 g)
  • 2 svazky jarní cibulky po 120 g
  • 1 vejce
  • 2 snítky majoránky
  • 20 lístků thajské bazalky
  • 6 lžic hrubozrnné hořčice
  • 1 lžíce medu
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA OZDOBU

  • Mladé klíčky hořčice

VHODNÁ PŘÍLOHA

  • Grilované brambory
  • Rozpečené pečivo

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Jarní cibulky opereme a očistíme. Jednu cibulku a bylinky nasekáme najemno. V míse smícháme maso, nasekanou jarní cibulku, vejce, majoránku a 3/4 bazalky. Směs osolíme a opepříme.
  • 2Masovou směs rozdělíme na 4 stejně velké části a utvoříme placky o průměru 11 cm. Camembert rozkrojíme na čtvrtiny, aby nám vznikly 4 trojúhelníky. Uprostřed každého masa uděláme důlek a vložíme sýr, který důkladně obalíme masem. Je důležité mít sýr v mase opravdu uzavřen, aby na grilu nevytekl.
  • 3Gril rozpálíme na 230 - 270 stupňů. Maso grilujeme 4 - 5 minut z každé strany. Na kraji grilu, kde není takový žár, grilujeme celé jarní cibulky. Průběžně otáčíme.
  • 4Mezitím smícháme hrubozrnnou hořčici s medem a zbylou bazalkou.
  • 5Maso podáváme potřené hořčičnou směsí a grilovanými jarními cibulkami. Celkovou chuť skvěle podtrhnou mladé klíčky pikantní hořčice. Jako příloha se hodí rozpečené pečivo, nebo pečené brambory.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

SUROVINY NA OZDOBU

VHODNÁ PŘÍLOHA