Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

6 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 140 g hladké špaldové mouky
  • 85 g ovesných vloček posekaných
  • 35 g mletých mandlí
  • 105 g másla
  • 140 g třtinového cukru

SUROVINY NA JAHODOVOU NÁPLŇ

  • 600 g jahod nakrájených na silnější plátky
  • 50 g cukru krupice
  • 1 vanilkový cukr
  • Šťáva z ½ citronu
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku

SUROVINY NA JABLKOVOU SMĚS

  • 2 granny smith (nebo jiná kyselá odrůda) jablka na kostičky
  • 1 skořicový cukr
  • Šťáva z půlky citronu

SUROVINY NA PEČENÍ

  • Máslo na vymazání mističek
  • Hrst celých mandlí (blanšírované nebo i se slupkou)

SUROVINY NA KRÉM K PODÁVÁNÍ

  • 2 kelímky tučné zakysané smetany
  • 2 vanilkové cukry
  • Moučkový cukr dle chuti
  • Čerstvé jahody

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA DROBENKU

  • 1Prsty smíchejte všechny ingredience do konzistence drobenky.

POSTUP NA JAHODOVOU NÁPLŇ

  • 1Jahody smíchejte s oběma cukry a citronovou šťávou a povařte pár minut, než jahody pustí šťávu a trochu změknou (nechceme je úplně rozvařit).
  • 2Zhruba třetinu odeberte a spolu s bazalkovými listy a pudinkovým práškem rozmixujte ponorným mixérem. Vraťte ke zbytku směsi.

POSTUP NA JABLKOVOU SMĚS

  • 1Všechny suroviny společně smíchejte v misce.

POSTUP PEČENÍ

  • 1Troubu rozehřejte na horní a dolní ohřev na 180˚C. Máslem vymažte zapékací misky.
  • 2Na dno rozložte jablečnou směs, na to jahodovou a zasypte drobenkou. Na ni rozložte několik mandliček.
  • 3Vložte do vyhřáté trouby a pečte cca 30 minut.
Tip
Krambl je výborný se zmrzlinou nebo svěžím krémem. Krém připravíte smícháním smetany s vanilkovým a moučkovým cukrem, do níž vmícháte namačkané jahody.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY

SUROVINY NA JAHODOVOU NÁPLŇ

SUROVINY NA JABLKOVOU SMĚS

SUROVINY NA PEČENÍ

SUROVINY NA KRÉM K PODÁVÁNÍ